Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam to rekao jer sam isto procitao da je coveku smanjile mleko, e sad zato mi nije bilo jasno u cemu je stos fora, a nisam rekao ja da tebi ne verujem, verujem ti to budi siguran samo me zacudilo kako svi govore da daje mleko a tamo pisu ljudi da smanjuje zato sam to tako napisao, nije se odnosilo na tebe taman posla. ti si moj drug. e a nemoj da brines ja kad kazem za nekog nesto ja mu kazem u lice nikad izaokola,,ne guram stvari pod tebih tako da ne brines, ja tebi verujem, i ja cu sejati sirak ili sudansku travu cega se prvo dokopam pankin druze obrisi prtivatne porukepankin je napisao(la):kako odakle pa sa hrvatskog foruma.napisao si otprilike "ko tu sad laže kad jedni kažu da je dobar a drugi su protiv"
Коју си сорту сејао и где си узео семе?Sejana 17.09.sada nice ali nejednako,
Nije istina da ga nije bilo.Druze institut otkupljuje seme od privatnika i malo ga doradi pa ga prodaje kao sortno a to nema veze sa tim sto pise na etiketi( mislim na sortu).Jedino je sigurno da nema viline kosice u njemu.Na podrucju Panceva mozes da ga kupis u skoro svakoj poljoprivrednoj apoteci
upravo takoDruze institut otkupljuje seme od privatnika i malo ga doradi pa ga prodaje kao sortno a to nema veze sa tim sto pise na etiketi( mislim na sortu).Jedino je sigurno da nema viline kosice u njemu.Na podrucju Panceva mozes da ga kupis u skoro svakoj poljoprivrednoj apoteci
Druze institut otkupljuje seme od privatnika i malo ga doradi pa ga prodaje kao sortno a to nema veze sa tim sto pise na etiketi( mislim na sortu).Jedino je sigurno da nema viline kosice u njemu.Na podrucju Panceva mozes da ga kupis u skoro svakoj poljoprivrednoj apoteci
- - - - - - - - - -
A tima po vašaru što prodaju i kažu da su iz Banatskog Karađorđeva slobodno traži da ti pokažu ličnu kartu jer ima dosta prevaranata i obojenih koji kažu da je naša detelina da bi prodali a uvaljuju drugu i treću klasu samo odozgo par kila naspu prve i obično sa dosta viline kosice