Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jedno pitanje za iskusnije posejao sam sada početkom aprila lucerku. Lepo niče ali i lepo kreće korov i ako sam tu njivu tretirao totalom prošle godine i sada pred setvu isto nekim herbicidima. Da li bi smeo sada nečim da je tretiram ili dok poraste i malo ojača? I da li bi trebao sada da je prskam od buba ili kasnije. Izvinjavam se zbog dužeg posta
I moja j spakovana pod šupu. Gde je čista lucetka malo mase, gde ima ledine više mase. Vetar nije dozvolio obilnu rosu, ali nije otpao list. Podrljana, opskana, malo i krenula na jednoj parceli, sad kiša ako bude biće odlično.
Zimus prskana metribuzinom, 95% čista. Ima li sada potrebe posle prvog košenja prskati bentazonom ili ne?
Za uskolisnu travu posle prvog košenja da li je bolji kletodim ili fluazifop-butil? Prošle godine sam koristio fluazifop-butil i do poslednjeg košenja je bila čista a interesuje me kakav je kletodim (da mi se ne navikne na fluaz.-butil )???