Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lucerka se kosi za djurdjevdan i od tada svaka 6 nedeljaKoju visinu lucerke kosiš, jel čekaš da cveta ili kosiš ranije?
neznam sada da ti kazem tacno ali ovaj psoeldnji je kosen bas kasnoMozes ti da slikas, ali da li je sedmi?? Ispadne da si kosio jednom mesecno. Prvog maja i prvog novembra.
Zabrojao si se ti nesto.lucerka se kosi za djurdjevdan i od tada svaka 6 nedelja
normalno gleda se prognoza pa se gubi datum
slaba ti matematikaZabrojao si se ti nesto.
Ajd molim te racunaj da si prvu pokosio za Djurdjevdan pa onda na svakih sest nedelja kako ti kazes da si kosio. Jedino ako si kosio pred novu godinu.odcigledno da ne racunate u zbir prvi otkos u maju pa vam nedostaje jedan otkos
taj se racuna od aprila tj kraj marta kad detelina krece da raste
Možda "pališ" ovaj narod što čita, to je danas moderno...pa ne kazem da sam kosio na svakih 6 nedelja---to je pravilo kako se radi
bilo je i na 4 ipo nedelja kosenje,bar kod nas jer je rasla,moja je u dolu pa ima vlage i kad nema kise
nije mi jasno sad da ja vama lupetam ovde da je 7-8-9 otkosa,sta ja imam od toga
Lule.Malo ga pretera.Mi nismo ni 5 uspeli od kiše da spasemo.odcigledno da ne racunate u zbir prvi otkos u maju pa vam nedostaje jedan otkos
taj se racuna od aprila tj kraj marta kad detelina krece da raste