Surdonja
Član
Dobro je da je gorusica izasla... Valjda ce biti mraza pa ce je ubiti... Kod mene je bilo suncokreta nenormalno sad se sav oklompio... Bolje da izadje sad, manje ce ostati za prolece...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako da se uništi ta gorušica? Izgleda da je bude u semenu, i kod nas već dve jeseni na tek posejanoj lucerki niče gorušica..Mlada gura kao da je prolece,ima prilic o gorusice
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Nju mraz ne doticeDobro je da je gorusica izasla... Valjda ce biti mraza pa ce je ubiti... Kod mene je bilo suncokreta nenormalno sad se sav oklompio... Bolje da izadje sad, manje ce ostati za prolece...
Mi smo proletos čupali ali nije baš lako, jesenas posejali novu parcelu i ponovo je ima tako da je definitivno u semenu -_-I kod mene isto u mladoj ima gorusice na ogumke bas dosta i neverujem da ce je mraz ubiti jer je ona kao uljana repica. Da li se moze prskati to ne znam, mozda neko zna kako resiti problem
i kosacica joj j. Kevu na prolece... Ja retko kad koristim hemiju u luceristima, a lucerista mi traju 6-9 godina... Od kad ne djubrim stajnjakom pred samu setvu nemam problem sa korovima u mladoj lucerki...Mraz joj ne može ništa.Može da se prska Bentazonom, on joj j.kevu.
Ne verujem... Da hoce bio bih upoznat sa tim ... Nije me pitao... Valjda racuna da ce se osusiti do sv. Jovana... Pa da je presuje...Hoće da je mota?