Lucerka

nije,gotovo da je lisce i ostalo svo na njoj(pocrnila normalno) ali bas ovo nocas usralo,dogovorio se da nesto odnesu rinfuzno samoutovarnom a sutra ujutru za presovanje sto ostane sad ce verovatno sve ici presovanje i verovatno kasnije danas-veceras cu je opet prevrnuti

2 otkosa zgrabljena u jedan red..mase ludilo

Ipak odneo jednu ovako a neverovatno da kisa opet pada...ovo sad vec ozbiljno pocinje da ide na zivce
EfOqXDS.jpg

Imaš sreće što je hladno, pa, se ne "kvari" tako brzo... Još će I biti nešto od nje...
Svakako nisi trebao žuriti sa krošnjom, al gotovo sad...

ovakvo vreme tj nevreme da nije u stanju da se bar malo osusi kako treba i ne padne kisa 2 puna dana mislim da niko nije ni pomislio
bice 6 kosenje jer raste nova,nedostaje sunca
bila je povaljana,izmrsena nacisto a da je jos nisam pokosio neznam na sta bi to licilo sada

Nama je 2 jutra propalo a 2,5,jutra deteline je na čekanju i 1.5 jutro sudanske.I Bog je digao ruke od nas.

Da li je neko zainteresovan za 53ara deteline na struku.
Prva godina... detelina spremna za košenje...
Njiva je u Salašu Noćajskom.
Koja cena je realna za ovaj jedan otkos?

Ja sam u potrazi za motalicom iliti vakumirkom.Ovaj otkos će biti bombastičan i ne mogu sebi da dozvolim da propadne, pogotovo što nemam dovoljno suve.

Sinoc jos jedna stabilizacija nas potkacija i to u vidu pljuska od sat vremena a 19kj oboreno!! Kad sam pogledao radar samo nas potes od Samosa ka b.Karlovcu od cele vojvodine i sire!!!
Mi smo definitivno zasluzili da nestanemo!!!
Danas zavrseno, u mladim jesenas sejanim imt539 ostavlja tragove al nema cekanja.

Pitanje, jel radio neko rastresacem a kasnije kupio sa sunce grabljem, dal moze ono tako rastreseno da skupi a da ne jede govna tj. da mota i da gusi?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh