sale ratar
Član
Ja sa njim uvek prskam i dosad je uvek odneo mišjakinju i onu crvenu koprivu, hoću neću i svašta nešto a baš juče sam oprskao moju i uslužno lucerku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lucerka nece ni osetiti Kletoks sto se toga tice bez bojazni ,ali i za vlasulju je delimicno resenje nece je biti u ovom i sled. otkosu ali vec kasnije opet poterava.Kakva su iskustva sa Kletoksom u lucerki? Za uskolisne korove je. Kupio sam juce a dvoumim se da li da prskam ili ne. Ima trave, ali ne previse. Plasim se da posle prskanja lucerka stane sa rastom, a sad lepo napreduje. Ili bolje da ne prskam, pa da pokosim ranije, krajem aprila ukoliko vreme dozvoli. Sta mislite?
Ja sam prskao sa kletoksom i ove i prosle godine. Prosle godine je prvi kos bio skroz cist a na mestima gde je preskocila prskalica ne vidi se lucerka od vlasulje. Ove godine je opet krenula i nadam se posle ovog prskanja da je ponovo nece biti. Pre kletoksa sam isao sa butoksonom i pianom.Lucerka nece ni osetiti Kletoks sto se toga tice bez bojazni ,ali i za vlasulju je delimicno resenje nece je biti u ovom i sled. otkosu ali vec kasnije opet poterava.
Pozdrav svima. Zanima me cime unistavate stavalj, ili kako se vec zove. Kod mene to zovu zelje.