Farmer Bob
Član
Maticu u cemu je problem?Prevedi....i ja sam nesto pokosio prosle nedelje.Imam jos 6 kj.
Danas pali prvi otkosi ove godine.Opšti utisak o kosačici je koliko para toliko i muzike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maticu u cemu je problem?Prevedi....i ja sam nesto pokosio prosle nedelje.Imam jos 6 kj.
Danas pali prvi otkosi ove godine.Opšti utisak o kosačici je koliko para toliko i muzike.
Prošle nedelje.Tačnije u Sredu uveče.Donešena je kući u Subotu posle podne.Nikada nisam radio tako sirovu ali javljali kišu(i pogodili)pa se žurilo da ne pokisne.
Sumnjam,retko kada se prva osusi za manje od 5~6 dana!Bila je suva kad si je radio i ne bi trebalo da bude problema,samo što se malo mlatila.
Rekao bih da nije pretjerana masa, i u kombinaciji sa 45ks, da moze. Mislio sam na fergu, ja sa istim i sip165 nemam sansu tjerati 2bh u prvom otkosu ako je velika masa i jos polegla.Sova ovakva lucerka i traktor Univerzal 445