lubenice i dinje

Ima kod nas u selu 1 nesto slicno ovome,ali umesto tih stapica idu armature mislim 6mm. Nije bas prakticno,pa je ni sam gazda ne koristi.

Jel znaš zašto nije praktično?
Na snimku izgleda dobro.
Jel ovaj pricip rada sa prethodnog snimka ili varijanta sa prethodno savijenim lukovima, kao na sledećem snimku?

Poslednja izmena:
Varijanta sa lukovima,a donji kraj najlona se zatrpava. Pa koliko sam malo sa gazdom pricao,posle je zajebancija otrpavati tunele(kada treba da se otvara) i kupiti armature po njivi i ispravljati ih da bi bile u upotrebi za sledecu godinu.

Varijanta sa lukovima,a donji kraj najlona se zatrpava. Pa koliko sam malo sa gazdom pricao,posle je zajebancija otrpavati tunele(kada treba da se otvara) i kupiti armature po njivi i ispravljati ih da bi bile u upotrebi za sledecu godinu.

OK.
Onda nastavljam sa konstrukcijom.
Pretpostavljam da bi za prvi način postavljanja trebala mašinica
kroz koju bi se žica propustila,
nakon skupljanja sa njive da bi se ispravila za sledeću upotrebu.

Jel znaš zašto nije praktično?
Na snimku izgleda dobro.
Jel ovaj pricip rada sa prethodnog snimka ili varijanta sa prethodno savijenim lukovima, kao na sledećem snimku?

U pravu je moj kolega Dobrincanin ima moj kum ovakvu istu masinu za tunele orginal Mass ima i sadilicu sve u komletu kome treba rado bi je prodao masine su ko nove

Mister Bin jel ima slika od zapocetih radova ?

Bavim se hvataljkama.

242bbj5.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena:
Samo ovo obavezno mora da je se zagrne zemljom, inace ode u p.m.

Послато са 5045D уз помоћ Тапатока

Kada ste se već raspisali. Hteo bih da vas pitam koju dinju da uzmem za gajenje dogodine. Rasadio bih jedno 500 komada u dvorištu, pa me zanima koju sortu da uzmem. Išla bi pod tunel.

Nazad
Vrh