Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa, sta je tu zadovoljavajuce ako je zut?
pa sto bi pala,temperatura nije padala ispod 10? a to sto ti je lubenica zuta,postoji dobra mogucnost da ti je lubenica izasla bolesna iz plastenika.Pa zadovoljavajuce je da nema popadalih... a od samog rasadjivanja ga muci zutilo...
dzabe ti sve to sto si uradio,kada nisi uradio ono elementarno,a to je pravi rasad.tvoja lubenica je definitivno izasla bolesna iz plastenika.rasad se uvek bar 7 dana pre rasadjivanja priprema za rasadjivanje,Strasno,razocarao sam se u bostan totalno ove godine. 2 kj posejano,jesenas razbaceno na tu njivu oko 15 prikolica stajnjaka + 200 kg npk. Folija gornja donja,nadnicari i sto kurcarija i posla oko njega a on vec mesec dana kako je na njivi,ima neki koji je krenuo lepo i bokorise a 50% cami u zutilu... Razmisljam se non stop kad odem da ga obidjem kako bi lepa psenica bila na toj njivi da sam je posjao jesenas...
dzabe ti sve to sto si uradio,kada nisi uradio ono elementarno,a to je pravi rasad.tvoja lubenica je definitivno izasla bolesna iz plastenika.rasad se uvek bar 7 dana pre rasadjivanja priprema za rasadjivanje,
Fali mu previcur ,na vreme da je tretiran...
Evo šta se dešava kod mene uvrću se listovi i susi se jedan sam izvadio iz čaše koren dobar...neznam šta mu je...
Послато са SM-G313HU уз помоћ Тапатока