Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrlo dobro znam sta je tunelska lubenica,ali 4.3. i 3.4. nije isto,ok verovatno je lapsus calami(omaska u pisanju)objasnite čovjeku da je to tunelska lubenica
ps,
vjerovatno je mislio o3.o4 (aprila)
Tek sada sam video greska je u pisanju 3.4 sam rasadio.Vrlo dobro znam sta je tunelska lubenica,ali 4.3. i 3.4. nije isto,ok verovatno je lapsus calami(omaska u pisanju)
uh, kakvo pitanje. Pa svaka sifra ima svoj broj(ime)!Pozdrav svima , seme dinje šifra,dali je to pravi naziv za tu dinju i gde bih mogao da kupim seme. Hvala unapred
nabavio sam seme Bado,pa cemo videti sta kazeIndore niko nista nepise o talismanu.Probajte dobra lubenica mi smo zadovoljni.zao mi je sto nemam ni jednu sliku da vidite
Pozdrav svima , seme dinje šifra,dali je to pravi naziv za tu dinju i gde bih mogao da kupim seme. Hvala unapred
Dodes sledece godine kod mene i nemas problema sa prucem naseces 12000 za danSto se tice sejanja mi necemo jos, mozda oko 15 marta a pokrivam tunelima. Mislim da nema potrebe ranije bar mi nismo sejali pre tog perioda. A sto se tice prutica burazer i ja smo isli da secemo 7 dana za redom i jedva smo nakrpili oko 12000. Katastrofa a uz to smo presli oko 400-500km. Gde god smo bili bilo je iseceno a mi smo samo pabircili ali smo bar nasekli. Ovde su nekim ljudimo kaji seku pruteve pa prodaju nudili i po 3 dinara za prut. Mislim da ce to biti u narednim godinama problem i naci.
docemo bado jingis i ja, a ti samo oladi piva