Vlada B.B
Član
Dobra je to lubenica.Dosta je krupna,ima tanku koru,slatka je samo oblik joj nije neki preciziran-nije ni duguljasta niti je oktugla nego je nesto izmedju i ima tamnu boju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
siki2 bogami posle branja i tovarenja nema nista lepse od hladnog piva ... Ledy f1 je taman onoliko dobra koliko joj je i cena dobra ako si pitao za cenu onda znas o cemu pricam. Sto se ZKI hibrida bostana tice radio sam Lonci f1 i Sultan f1 rani hibridi i nisam nesto bas prezadovoljan, onako, sto se tice rodnosti nisu lose sto se tice svega ostalog za moj ukus dosta slabo.
Ako je kalemis onda to vise nije rana lubenica
siki2 ja kalemim na obicnu tikvu, a sto se svega drugog tice ne znam kako bih ti vise pomogao moja iskustva su takva kao sto sam pisao, e a ti sad odluci da li ces rane ili kasne ili male ili velike, ili kalemljene ili nekalemljene kao sto vidis misljenja su podeljenja. Nikola nisam razumeo najbolje tvoj post ako mozes objasnjenje ?
Sve je u redu zahvaljujem na pomoći. Iskreno da ti kažem ja bi sve to što si napisao ali neide pa sam se odlučio za rane da mogu do 15.08 da oslobodim površinu zbog salate.
Pozdrav!
Pa oko prodaja ide kako treba bostan ce se zavrsiti do tog datuma.Kod mene retko kad bude u avgustu,jedino ako bas ne ide pa onda ostane
Vidim da su već počele pripreme za ovu godinu.
siki2 nebi ja tako lako odustajao od Varde.
Varda je kataloški sedam dana kasnija od Vaska ali je zato rodnija i može duže stajati u polju.Ima bolju lisnu masu pa samim tim bolje štiti plod od sunca.Uz rano iznošenje(do 1 maja) sigurno ćeš sa branjem završiti do prve sedmice avgusta ako ne i prije.