vojvođanin
Zaslužan član
Sređivao ga za sebe, aha....obratite pažnju na volan.Ko voli tako nešto da drži u rukama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i ovo je tvoj onda?Ljubaznoscu predhodnog vlasnika evo i metamorfoze mog T40 na tube-tu:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WbyyUeKSl8E&feature=player_embedded" target="_blank">
Bajo,mnogo bolje,brzi je na kardanu od rajke,a uz to ti ovaj bez prednje trosi malo vise od ferdze,tako da ti je to prava kombinacija...Pa nije mi nesto previse bitna potrosnja posto ni Rakovica ne trosi bas malo.. Ali rakovica se bas muci sa Lifam silo kombajnom.. Neznam dal bi ga T-40 bolje nosio mislim radio sa njim???
Samo u pumpi,ali je sa prednjom jaci i do 13ks vise..jer ovi sa prednjom imaju 58ks,a bez prednje 45ks...klipovi su isti..imas sa prednjom i od 52ks,ali to su modeli t40am,ali ti su kod nas retki..oni si pretezno zatupljeni na ruskom trzistu,a kod nas su od 58ks,tj t40asAman vise...Pa isti je motor i na jednom i drugom,samo su neki imali rotacionu pumpu i on je par konja jaci.
Voleo bih neko da mi objasni kako je tom bez prednje slabiji motor nego onom sa prednjom...
Kad odes u prodavnicu i pitas za delove motora,pitaj ga da li ima recimo klipove za verziju bez prednje vuce,mislim da ces ga lepo nasmejati
Ili da budem malo prakticniji,stavi dva t 40 jedan pored drugog,sa i bez dv,i probaj silazni kombajn sa jednim i drugim,dajem glavu da ce isto raditi oba.