ovo kad bi nabio u neku zemlju sve bi polomilo...
- - - - - - - - - -
Normalan covek to ne moze polomiti a budali daj i RIKO pa ce ga unistiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo kad bi nabio u neku zemlju sve bi polomilo...
- - - - - - - - - -
nikad se ne zna... ne preporucuje se kasika ni za jednu masinu ispod 5t.. mada opet ovo moze da zavrsi neki laksi poslic..Normalan covek to ne moze polomiti a budali daj i RIKO pa ce ga unistiti.
znas kako ona mala zabica na pedali je prepravljana kad sam ga uzeo, ona ima malo lufta, mozda 2-3mm, a to se na pedalu mnogo odrazi... cak 3cm ima praznog hoda, ne znam u kakvom je stanju lamela dok se ne razdvoji traktor...mozda imas lufta u lezajevima na radilici.. neka neko stiska kvacilo a ti vidi da li se pomera remenica motora, da li zivi u radilici.. ili je mozda izlizana viljuska od druk lezaja...
Ma nemoze radilica ni nekoliko milimetra da ima lufta (mozda milimetar). Pa taj motor bi odmah prolupao...
e znas ti da sam ja sa mojim izvukao bukvu koju IMT560 nije mogao da klecne.... steta sto nemam snimiaka
- - - - - - - - - -
e ti si tamo oko petrovca, ja sam dolazio tamo u krepoljin da kupim dzipa micubisi L200, isto je brdoviti kraj bez duplaka nista... a rusi su odlicni jer nisu skupi, a pravo je cudo sto su ovako jeftini, imam jos da kazem ovo, ne znam ko je pominjao da mu se pali prednja na nizbrdo ako prokliza, to ije tacno jer ja znam 1000% se ne pali a snimicu to i da dokazem, jer je 70% nispon gde ga spustam da ne kazim"vlaku" kako se kod nas kaze, jos 3,4 drveta za prikolicu otiso bi u ambis
aj ti prodam moj t40
aaaaaa samo 2500 nista ispod, iako smo drugari
- - - - - - - - - -
ja odradim sa njim svoj posao i prodaajem ga on meni odradi 2500 kubika drva i gotovo je, sa sve cekrkom i 130m sajle ti ga prodam