Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bio sam da vidim traktor kod goxy-a i iznenadilo me kako traktor radi bukvalno kao auto tipa golf 2,cak mu i para izlazi iz auspuha sto nikada nisam video,sve u svemu traktor ko bombona.Za ostalo cemo videti vreme ce pokazati
to je "u serija" u njoj su traktori do 57ks. "plus" serija su od 70-90ks mada postoji i od 100ks koji se do sad jos nisu pojavili u Srbiji. plus 90 je taktor je savrsen,samo sto je dosta lak
Baš zbog te kilaže ja mislim da je PLUS70 savršen traktor. Za 70 ks je ta kilaža koju ima sasvim ok a za 90 konja je mala. (I ne samo kilaža već i veličina motora, bar ja mislim da je 3.2l zapremine motora malo za 90 ks.)
U mojoj zemlji bi pravih 70 ks bilo sasvim dovoljno za 2x14" plug i setvospremač 2.5-2.9 m. A nije velik ni za sejalicu, ciklon i prskalicu (doduše nisam gledao kakve sve kombinacije razmaka točkova poseduje). Za transport ne znam kakav je, u saobraćaju je verovatno ok ali ne znam kakav je kad treba izvući teret po kaljavoj leniji.
Živo me zanima da negde vidim slike i tehničke karakteristike tog od 100ks.
sto se tice servisa trebalo bi da budu odgovorni,imaju kombi vozilo sa svim mogucim alatima,a sto se tice delova kazu da im sem filtera,kaiseva i ulja za sad nista nije trebalo. sedamdesetka je za traktor te snage pun pogodak,meni je bila prevelika jer mi treba traktor i za vocarstvo,povrtarstvo i ratarstvo pa sam se odlucio za ovaj iako jerazlika u ceni mala. negde na guglu sam naisao na stotku.