Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj te neki naslov i autora.. Jer sve sto ja ima ili je pisao dr. Slobodan Jović ili prof.dr. Slobodan Jović.
Bilo bi zgodno ako se nadje nekakav strani autor.. Da vdim šta i kako se kod njih radi..
Pogledajte prilog 2109
Moj vinograd moje vino - Dane Banin
Pogledajte prilog 2110
Lazar Avramov, Praktično Vinogradarstvo
Pogledajte prilog 2111
Velika knjiga o vinu - Džoen Sajmon
Pogledajte prilog 2112
Vinari Srbije
Evo par linkova prema Kupindu, malo sam pogledao šta se nudi na ovu temu.
Guglao sam ali nisam nasao ni jedan upotrebljiv linkDali postoji u elektronskoj formi ili kako doci do nje.pozdrav
Naravno da postoji! Pitaj nekog iskusnog vinogradara iz svoje okoline, a ako ni to ne upali postavi nekoliko fotografija na jesen kada grozdje sazri, pa cemo pokusati.Da li postoji mogucnost da se grozdje prepozna od koje je sorte. Mali vinogradarcic je od Pok. Majke nazalost nikada nisam je pitao koje loze je zasadila. Hteo bi da saznam koje su sorte jel ima vise vrsta.
Hvala unapred
Da li postoji mogucnost da se grozdje prepozna od koje je sorte. Mali vinogradarcic je od Pok. Majke nazalost nikada nisam je pitao koje loze je zasadila. Hteo bi da saznam koje su sorte jel ima vise vrsta.
Hvala unapred