danger
Član
sklepano v sssr 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lakarije je napisao(la):Ako ništa drugo,biće bar dva puta jeftiniji od Case-a!
I onda za iste pare čovek kupi dva komada i uvek će bar jedan biti ispravan.
Kristian je napisao(la):momci to je mdw fortschritt 524, gledao sam na sajamu.svaki saraf isti samo motor sisu cummins
Kristian je napisao(la):momci to je mdw fortschritt 524, gledao sam na sajamu.svaki saraf isti samo motor sisu cummins
Zato sto fabrika posluje u sklopu MTZ-a.danger je napisao(la):popeo sam se da vidim kabinu,i gle cuda,na volanu pise belarus,kao da je sastavljan od mtz,ltz itd......
Ne postoji motor SISU-Cummins. Ili je finski SISU, ili americki Cummins.Kristian je napisao(la):sisu cummins motori koristi massey ferguson,McCormic,Catterpillar.Valtra i jos puno firma kombajn kosta 100000 euskuppppppppp
Kristian je napisao(la):sisu cummins motori koristi massey ferguson,McCormic,Catterpillar.Valtra i jos puno firma kombajn kosta 100000 euskuppppppppp
Class je sigurno preko 160.000 evra, u toj klasi.lakarije je napisao(la):Dali neko zna koliko kosta Clas u toj klasi,ili neki slican?
Mislim da gresis sefe jer ivesco kamins motori ne postoje kao takvi. oba motora imaju isti razvoj zato se cesto u zargonu kaze iveco kamins ali se i dalje radi o dva proizvodjaca jer iveco se proizvodi u Italiji a kamings u Sad. Mislim da ce tek od oktobra sledece godine fijat potpuno da kazem"prikriti"kamingsagregorije83 je napisao(la):Kristian je napisao(la):sisu cummins motori koristi massey ferguson,McCormic,Catterpillar.Valtra i jos puno firma kombajn kosta 100000 euskuppppppppp
pogresno si informisan....imas iveko kamins....taj motor se zove BETA POWER....i imas SISU DISEL motor