Na slikama se jasno vidi da su kombajni nekompletni ali možda delovi leže u onoj gomili krša.
Pa onda kupis zajedno kombajn..............i tu gomilu krsa...................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na slikama se jasno vidi da su kombajni nekompletni ali možda delovi leže u onoj gomili krša.
Hvatas put za B.Topolu,ni ne izadje se zglavno iz sela,sa leve strane se nalazi.Gde je to tačno kada se ide od Zrenjanina?
Nisu te pustili jer ce neko poskidati odredjene delove klipove itd. sto se lako skida....mi jednom tako otisli bila u topoli licitacija i jedan prijatelj nas uvede i ja slikao par stvari kad mi otisli za vikend kaze tata tu nesto fali kad mi setvospremac skinuti svi klipovi samo dva sto su bili zapeknuti nisu,izuzimac silaze neki veliki imao je 6-7 elektromotora svega je jedan ostao,itd....a i cena za sve sto je covek iz firme rekao mi ono kao ok je cena kad na licitaciji dupla cena,jugokomercija je od njih kupila po toj,ali oni tuku marzu nevidjenu...Bio sam danas do pik'a da vidim masine i kaze mi tip na portirnici da su dobili obavestenje da nikoga ne smu da puste unutra da razgledaju mehanizaciju pre dana licitacije.Bez komentara