Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stari tip rasipača sa krilima,zakrilcima za distribuciju djubriva,turbina koja duva tj gura djubrivo...staro,prevazidjeno.Nošene varijante su u pitanju.@Spajki ovi akord rasipači,jel su sa turbinom ili obični diskosni? Ako su pneumatski,jel su imali navoz?
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Jbg, pa ide cena gvožđu gore. I otpadno gvožđe više nije 16 dinara već 23 dinara/kg.
Cena kukuruza za vreme prve i sad na drugoj licitaciji, verovatno je to uticalo na povećanje cena na licitaciji. Slično su podigli i cene đubriva. Znaju svi da sad imamo paraNa ovoj licitaciji ponovo masine koje nisu prodate na proslogodisnjoj licitaciji,a za dosta masina vidim cena je veca sad xd...koja im to logika nzm.Npr taj Vicon rasipac,bio je 200 000 prosli put sad dodatnih 60k din.A inace pre sad ove licitacije sto su objavili ,sve je to i dalje bilo na prodaji celo ovo vreme(mozda su dodali neke masine) ,zvao sam pre neki mesec za taj rasipac ,na sajtu je bio mislim 220 ili 240k din,zaboravio sam sad,znaci 2 puta mu povecavali cenu....