Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam bio u Bogarasu na licitaciji danas. Ljudi kolko oces, al se slabo sta prodalo. Msm svega 2 torpeda i 2 539. Veliki traktori, prikolice,sejalice,kombajni,hederi i jos neke masine bez zainteresovanih.Malo je tragikomicno to sa cenama, dodje 500 ljudi, a onda se ne proda ni 10%mehanizacije.Treba smanjiti apetite....
Osim toga cena case 240 za koji na prethondoj strani pise da je pocetna 15000 eura ispostavilo se da je pocetna oko 2,18 miliona dinara sto je skoro 18k eura.....
I ja sam bio... Jbg ne mogu da te prepoznam kad nisi u tim zatamljenim naocarima u 82.1
Posle neprodanog fergusona, BNT-a, hesstona, i te "dobre prikolice, samo mu fali tocak" sam otisao kuci.
Više ljudi koji su bili prisutni kažu da nije prodato na licitaciji...Nije samo rudy nego i dulkaarpad, a sad sam pitao kolegu koji je bio, i on se tako seća da niko nije licitirao za hestona...Napisi lepo sta je bilo mucka lepo detaljno, ako vec optuzujes nekoga za nesto onda objasni celu situaciju.
Ja mogu da vam slikam zapisnik za te dve stvari pa da vidite i ko je licitirao i ko je kupio. Necu to da radim samo iz razloga sto pises gluposti bez ikakve osnove.