Licitacije poljoprivrednih masina

Tako je kako je, niko nece nikoga terati da kupi nesto. Kome je skupo neka trazi nesto jeftinije i kako to vec ide.

Pozdrav :)

Meni se cini da su to cene realne ali bez licitiranja. Ali nemora bas ni tako biti, slika ume da vara. A sama licitacija ponese pa se cena krš mašine plati bas kao tiptop mehanizacija.

Gledao sam one dve zmajevke lepe na slici i iz daleka 92 i 93 god. a kad se priblizis nije to to i gume stare a cena 490 000 pocetna i nisu ni prodate u sredu repriza licitacije . Berac je stvarno lep kao i na slici al cena 1 050 000 pocetna i on nije prodat

Bubu nisam ništa pazario pošto su cene malo više ali tako je kako je, jedino oni čardaci vrede pare samo treba ih prevesti do kuće, što se tiče prodaje uglavnom je sve manje više otišlo po početnim cenama ili jedan korak a prodati su dva traktora 542 i 569 , oba setvospremača , sunce grablje u rasklopljenom stanju, 1 plug dvobrazni, prskalica , kembridž, krunjač, izvinte ako sam nešto zaboravio, a ostao je kombaj, traktori 560 i 580, berač, presa, sejalica žitna i kukuruzna, kosačica, drljača, valjak, rasturivač za đubre, špartač, levator, čamac, čardaci i valda nisam nešto zaboravio.

Hoce li biti ponovne licitacije za gore navedene preostale masine?Moj drugar je ozbiljno zagrejan za neki od onih IMT traktora ali po nizim cenama.

Nazad
Vrh