Licitacije poljoprivrednih masina

Red je da pocnemo :)

- - - - - - - - - -

«JUGOKOMERCIJA» DOO ODRŽAVA JAVNU PRODAJU – LICITACIJU POLOVNE POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE KOD AD “DRAGAN MARKOVIĆ ” OBRENOVAC
U SUBOTU 18.OKTOBRA 2014. GODINE SA POČETKOM U 10 ČASOVA

22 Kom Prikolica Zmaj 470 I 485
5 kom Rasturivač stajnjaka Zmaj 487
2 kom Prikolica sa cisternom 5000 lit.
4 kom Kamionska prikolica “Goša” i “Utva”
3 kom Silažni Kombajn Zmaj 350 I 351
1 kom. Kombajn “Zmaj” 143, 1997 god.
2 kom Kombajn “Zmaj” 142
4 kom Traktor “Masey Ferguson” 8160, 1997 god. nekompl.
8 kom Traktor Rakovica 65 I 76 nekompl.
1 kom Traktor IMT 542
1 kom Adapter za kukuruz 4-redni “Zmaj”
1 kom Uredjaj za visoku silazu –“Zmaj”
1 kom Setvospremač 2,8 metara
2 kom Vučeni rasipač veštačkog đubriva
1 kom Draljača 4 krila
2 kom Grablje Sunce
3 kom Kultivator IMT 6-reda
4 kom Tifon Fi 80-Makedonski, Feralit 65
1 kom Tanjirača 24 diska
1 kom Sadilica za krompir 2-redna
2 kom Sejalica PSK I MT 634.720
2 kom Bure prskalice 2200 lit.-
2 kom Tarup 4-redni
3 kom Plug IMT
5 kom Presa “Lifam” i “Welger”
2 kom Škoda Felicija, 1997 god. Putnicko vozilo Jugo
Kabina za ULT 220 ,Kabina od silažnog kombajna-Mara

200 tona starog gvoždja (kamioni I razna mehanizacija)

Razgledanje mehanizacije na dan prodaje od 08-10 časova
Informacije na telefone 021/ 6301-701 i 6496-444

Ako vam se ne svidja jugokomercija ili nacin na koji rade nemojte ici na licitacije koje oni drze i drugo nemojte ih pljuvati ovde.Ja cu i pored takvih pocetnih cena i nacina na koji rade i dalje ici na licitacije,kao i do sada i sigurno nastaviti saradnju sa njima. :ppozdrav:

Spajki i smedic, Janosh je pitao po kom osnovu Jugokomercija održava dosta veliki broj licitacija. Smedic, koji je ili vlasnik ili direktor pomenute firme, nije odgovorio na pomenuto pitanje. Jasno je da su cene previsoke, a veliki broj mašina u dosta lošem stanju i stoje dosta dugo na placu. Znam jer svaki dan prolazim pored placa.

Na skoro sve ;)

- - - - - - - - - -

Spajki i smedic, Janosh je pitao po kom osnovu Jugokomercija održava dosta veliki broj licitacija. Smedic, koji je ili vlasnik ili direktor pomenute firme, nije odgovorio na pomenuto pitanje. Jasno je da su cene previsoke, a veliki broj mašina u dosta lošem stanju i stoje dosta dugo na placu. Znam jer svaki dan prolazim pored placa.

Skladiste nema veze sa licitacijama...

Dobro, sve je to u redu, ali jos nema odgovora na pitanje "po kom osnovu jugokomecija odrzava veliki broj licitacija".

Sutra na gore navedene brojeve telefona, necu ovde kaciti cene nemam nameru...
Bez ljutnje druze ali ovo je jedna vrsta oglasa,nemam nista licno protiv cak je i dobro sto se bavite time i dajete informacije, ali
nemogu da budu dvostruki arsini neko mora da stavi cene na oglasima neko ne.
Prema tome molim te uvazi moju poruku bez ljutnje ali dosta ljudi ovde je u pravu sto ti je skrenulo paznju a ti ih no sarlatno otkacio.
Izvini opet bez ljutnje i nista licno.,

Koliko sam upoznat ovo je tema "Licitacije poljoprivrednih masina", Šta sad ovde nije jasno?
Ovde može svako da OBAVESTI članove foruma o održavanju neke licitacije i nije obavezan da postavlja početne cene, koga to interesuje naći će način da to sazna a ne kao u temi OGLASI-PONUDA-POTRAŽNJA Gde je to pravilima oglašavanja definisano.

Nazad
Vrh