MOMOSARIC
Član
Ima li Kineza da kupuju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jela ima na poledjini cetina dve bele linije(stominih otvora),jeline cetine ne bodu kao smrcine nisu yasiljene na vrhu. Kada se sa smrcine grancice poskidaju cetine bude rapava kao turpija,kod jele nije tako. Jeline sisarke nikad necete naci ispod drveta jer se rapadnu jos na drvetu... Verovatno je to kod tebe u pitanju smrca ili duglazija, jela ne trpi mnogo male nadmorske visine i suvu sredinu. i kod jele na grancici su cetine rascesljane leco i desno od grancice a kod smrce nisu ako me razumes. Ako bas zelis da znas sta je slikaj pa cu ti reci moye da se desi da je i panciceva omorika itd...Kako se razlikuje smreka i jela najlakse ? Imam dva stabla ogromna u dvoristu sad dal su jele ili smreke ? Stari posadio kad je bio klinac . Bilo ih 3 i 6 nekih borova . Jednu slomio vjetar a borove isjekli davno .
Vise su od kuce na sprat dosta . Mislim da su smreke.