Lemken

ma daj bre ne spamujte odustao sam od pluga ako nekog zanima neka me kontaktira na pp da mu dam broj tel uzecu ipak nov preko udruzenje izacice slicne pare neki vogel noot ali bar ce biti nov samo da sacekam konkurs valjde ce biti do jeseni

Ma kakav ker , cim padne mrak odose oni zajedno na oranje. Na oranje na j..

w.jpg

Evo i jedan LEMKEN :) :ppozdrav:

Koliko si platio lemeše i gdje si uzeo ? Ja moram uzet 6 komada al kod mene su špicevi odvojeni.

Komplet u Bell-impex-u pre 2 godine platio 360 eura. Frank original.
dscn0035.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena od urednika:
Ovo izgleda super a i cijena nije losa. Bolje mi je kad su špicevi posebno kao kod tebe.Frank je marka neka ?

frank original, pravi delove za lemkena i vogel noot-a ( i jos mnogo poznatih firmi ), isto kao i premium parts kvalitet kao original

Kish jesi koristio te delove?Ako nisi nemoj lupati ni nagadjati.Na nasem MF pugu odeljao sam nove original Overum delove do panja a sada deljem Frank raonike i umetke raonika.Mogu reci da nista ne zaostaju za original delovima na kojima je bio zig i logo na pakovanju AGCO,osim sto su 40%jeftiniji nego original delovi.I na Regent plugovima imam njihove daske MU351 vec trecu godinu i za sada sam zadovoljan.

@spajki
Jel' sam ja tebi nekada rekao da lupas?
Nisam, u buduce pripazi malo kako pises!
Ne pisem napamet,znam sta pisem,pravili su mi za lemkena raonike.

To sto su ti oni -Bel-impex- pravili raonike to su oni isekli a termicku obradu je radio Pulai iz Srbobrana.Da su ti NARUCILI raonike onda bi ti stigli raonici sa pecatom pozadi na kom pise Original Frank i pored njega kataloski broj,i bili bi bar 30%skuplji od tih sto su oni napravili.Ja sam od njih uzeo raonike za Regente koje je takodje Pulai radio i posle tri godine rada jos uvek sam zadovoljan tempom kojim se trose.
Sto se tice pisanja,svaki tvoj komentar ima uzvicnik na kraju,za cime stvarno mislim da nema potrebe.

I to je tako bilo problematicno napisati?
A ti maticu,kao sto sam i kosuticu,rekao,moje postove zaobilazite u sirem krugu,kao sto ja vase cinim,pa tako nemojte vecno ici niz onu stvar.

Nazad
Vrh