Lemken

Pa garant ko drugi u subotici moze doneti dobar plug :)
Zorane jesu to iste daske kao i na onom prvom plugu sto ste uzeli?

[video]http://www.youtube.com/results?search_query=oranje+2012+mtz952&page=&utm_ source=opensearch[/video]Evo da i ja predstavim moj plug:

Lemken OPAL 110 3+1

[:sta:

Lemken nema sta, ali za cenu ne pitajte samo sedeci,

30w5elk.jpg

dscn0035.jpg
[/IMG]

Jesenas sam kupio nove, a nedavno još jedan komplet u rezervu. Stari su dobro izgurali a špicevi pogotovo. Cena prava sitnica u odnosu na plug: malo više od 350 e za 6 raonika i tolko špiceva. Dobro sam i prošao jer lemkenovi original raonici za ovaj model pluga koštali su jesenas 8600 din po raoniku+špicevi. Doduše, oni tvrde da raonici mogu da izdrže i do 100 ha oranja po glavi pluga u nekim srednje optimalnim uslovima. Za naše uslove :):novac::) dobri su i Frankovi.....

Jesenas sam kupio nove, a nedavno još jedan komplet u rezervu. Stari su dobro izgurali a špicevi pogotovo. Cena prava sitnica u odnosu na plug: malo više od 350 e za 6 raonika i tolko špiceva. Dobro sam i prošao jer lemkenovi original raonici za ovaj model pluga koštali su jesenas 8600 din po raoniku+špicevi. Doduše, oni tvrde da raonici mogu da izdrže i do 100 ha oranja po glavi pluga u nekim srednje optimalnim uslovima. Za naše uslove :):novac::) dobri su i Frankovi.....
Ne samo dobri vec, odlicni!Uzeli smo njihove daske za regent,raonike,delove za MF-Overum i stvarno su ok.

Nazad
Vrh