Lemken

to i meni pade na pamet a znas kako kazu ko je zurio vrat slomio

ali dobri plugovi i kompletni se rede prodaju tako ako čovek i startu da 200-300eu više i nemora da juri neke delove pretpluznjake,raonike itd tose onda isplati jasam isto tako kupovo i čeko priliku a kad sam našo ono štomise stvarno svida nisam razmišljao dal ili ne,e sad zavisi ko kolko novca planira da da za plug ali ovaj lemken baš izgleda dobro bar po slici

kod nas je jedan covek ovaj sistem pravio sebi pre oko 5 godina kad su obrtaci bili prava retkost,a ovo je malo stariji lemken,a sto se tice farbanoga pluga jer me neko prozva,moje misljenje je ako je neko nesto vec farbao onda se sa slike puno teze moze uociti stanje,a ako se originalna farba i ako je ocuvan onda je veca verovatnoca da nije neka bofla upakovana itd.narvno uvek postoje iznimke i ne mora biti tacno ja sam samo reko svoje misljenje o toj slici.

ako nije tajna koja je cena onog pluga??
jel to kod nas ili je napolju..?
ako je stanje kao na slici sto se moze videt i ako je sve u redu(da nije kriv otrosen varen) moje misljenje je da mora biti vise od 4000e ako ne i 5,jer iygleda je noviji ili nzm kad ima isecene one uske sto je verovatno za lakse kacenje kao an setvospremacima samo zakacis na poluge i dignes i stavis osigurace i teraj kazu da je to najbolji sistem bolji i od automacki poluga.

Poslednja izmena:
evo mog lemkena

to je opal 110,visina 75 cm, a razmak od daske do daske 95cm.može 14 i 16 coli

---------- Poruka napisana u 21:08 ---------- Prethodna poruka je at 20:49 ----------

38oo evropskih dinara

Nazad
Vrh