Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam skinuo crtalo i stavio nož na poslednju brazdu, nema razlike samo što je nož mnogi jesbostavnije rešenje, nemaš štelovanja, jebade, plitko, duboko...Da li treba uzeti sa plugom i crtalo ili radi radnju i nozasto u kukuruzima?
Sta ima to u fulu kad kosta toliko? Mene je pre tri godine kostao 14 sa pdvNarucen Lemken Variopal 5 tri brazde,ful oprema...lepota sto se cene tice,18000e![]()
Vario sistem 3480,predpluznjaci 1500,resetkaste daske 640e i sve ukupno sa pdvom izlazi malkice manje od 18000Sta ima to u fulu kad kosta toliko? Mene je pre tri godine kostao 14 sa pdv
Za 5500e pored mene kucu. Ispadne 3 kuce jednako 1 plug.Ja za 18.000e kupio kuću.
Tako je preterano je,ali potreban mi je nov i kvalitetan plug,otplatice se zasigurnoNaravno, svaka roba ima svog kupca ali opet malo su preterali sa dizanjem cena.