Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
boki je napisao(la):Sto se tice tvog izlaganja Georgije to je istina novo je novo pa da ga j...s. Ali i claas je claas nije za podcenit ni jedan. Inace bas je lepo citati te vase prepirke.
markanNo1 je napisao(la):gregorije koliko kosta ta laverda
gregorije83 je napisao(la):zamenuo ga je dominator 108 ako se nevaram, njega sam obilazio skoro svaki krug a imao sam veci adapter.
markanNo1 je napisao(la):i daj mi reci koliko je kj u hektarima ili dunumima posto ja neznam kod mene je u dunumima![]()
![]()
cicimoric je napisao(la):gregorije83 je napisao(la):zamenuo ga je dominator 108 ako se nevaram, njega sam obilazio skoro svaki krug a imao sam veci adapter.
Sve je to lepo i dobro i tacno sto si napisao da je nov kombajn nov i da uvek ide bolje od kombajna koji je star 20 godina. Ali nikako ne mogu da progutam gore navedenu recenicu da si obilazio 108 u skoro svakom krugu. Naveo si da soje mozes da ovrsis nekih 51-52 KJ za 12h rada, to ti je nekih 4.25 kj/h. Ja sa mojom 108 ( 5.1 m heder ) vrsim 4 KJ/h a veruj mi bubanj (1.6 m) i slamotresi uopste nisu optereceni. Znaci mogao bi josh vise da proguta samo sto ja ne mogu da pratim teren a i kosa ne stize da sece kako treba. Pa sad ti meni objasni kako su ucinci slicni sa slicnom velicinom hedera ako vozis maltene duplo brze?
gregorije83 je napisao(la):mi imamo traktor u turiji koji je za malo jace od pola godine napravio 3500 sati
Čugi je napisao(la):gregorije83 je napisao(la):mi imamo traktor u turiji koji je za malo jace od pola godine napravio 3500 sati
Jesi ti svestan šta si napisao? 3500rs kada se preračuna je malo jače od 7 meseci , što bi značilo da ga niste bukvalno uopšte gasili!!!
A za dangera ne brini, ima on mićo mehaničarsko iskustvo više nego što ti možeš zamisliti, ne izbegava on da ti odgovori nego te testira i pomalo bocka![]()