gregorije83
Član
ma bojim se kad te obaspem podacima, potrosnjom, ucinkom da ces se uplasiti pa necu imati sa kom da se dopisujem.....salim se, stavicu zajedno sa slikama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

, danger ce me odmah prozvati za slike a jebeni kabel od fotoaparata mi se pokidao
, valjda cu naci sutra drugi....
a i nama, a danger se neljuti, preteram ja cesto
ali nije strasno, bitno da se on neljuti...zar ne danger 

sta kazes

,
,
,
.........
,moj je samo stariji al nije sporiji,i jos imam manji heder od 4m,vidi druze ovako da budemo malo iskreni
,ti imas 5.4m a ja 4m(kolega ima maseja sa istim sirinama svega pa i hedera i vidim kako soju radi) ti mozes da imas nesto veci ucinak u tabli dnevno npr.u zitu,jer ja gubim na sirini hedera,nemogu ga bas toliko brzo terati koliko moze da primi a ljudi gledaju i odmah misle kako im rasipas po njivi,znaci mogu istom brzinom i sa 4.5 ili 5.1m, al ta sirina hedera meni neodgovara zbog nekih drugih stvari jer imam problema na pojedinim parcelama sa prolazenjem a isto tako i prolaz do mog hangara to je sad vec druga prica,tako da je za mene ideala 4m,ustvari tacna mera je 3.96m doduse mogu i sa 4.2 al sam ovako dobio u paketu,onda soja,soju mozes dobro da uradis ako je gazda uradio pripremu zemljista kako treba,a posto bar kod mene je takvih malo,kolega sa masejem zbog duzine na jednom kraju hvata zemlju sredina zemlju a ostalo prolazi i po pola reda neodsece,dok ja sa 4m to odradim kvalitetno i zato sam imao dosta posla dok su njega kudili zbog loseg kosenja a nisu svesni da su ustvari oni sami lose obradili zemlju,a meni to ide u prilog,sto se tice tvoje potrosnje to mi je nesto puno,a komonrejl je druze dobar dok je nov,kao prvo kod nas je lose gorivo pa i eurodizel,pazi druze kroz koju godinu dok malo omatori motor,propisa dizna i neosetis i sje...klip istopi ga,ovo ti pricam iz iskustva,italijani imaju dosta problema sa tim kako u putnickom tako i teretnom,malo se raspitaj kod bosista i mehanicara dobrih,npr. JTD sranje,onda 2.5 2.8 fiat dukato pezo boxer isti motori komonrejl ubrizgavanje,crkavaju vec od 90-110.000km propisa dizna i zdrka klip u 30 min.rada ili voznje a to neosetis u voznji ili radu,onda isto reno 2.2 dci,nije bitno koji je auto(al se na talijanima najvise odrazilo) vec sistem ubrizgavanja jer komonrejl radi na velikom pritisku i jednostavno razbusi i istopi klip,to ti je moj savet da kroz koju godinu obratis paznju na dizne jer je ustvari nafta sranje tako da ti iveko sto duze traje