Lepo to ide super masina ali mi nije jasno zasto ostavis ono vitlo da zvrnda dok kipujes.Kako mi je jedan vozac objasnio clas moze da nasteluje da kad digne heder automatski kosa i vitlo uspori .Rec je o nekom leksionu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kombajner je napisao(la):masina ide (zasto je zito tako nisko)??
dr Dule je napisao(la):da se ne lazemo, ide laverda ko nevreme![]()
kiraj je napisao(la):Da li znas koliki su mu prinosi?
danger je napisao(la):e steta sto ja to nemogu da vidim,taj PTT internet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gregorije83 je napisao(la):danger je napisao(la):e steta sto ja to nemogu da vidim,taj PTT internet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti imas privilegije....mozes da dodjes kod mene kad hoces i da ga vidis ..![]()
![]()
![]()
\dr Dule je napisao(la):nesto mislim, ni ja se ne bi pozalio na ovakvu dres masinu. ne znam samo kako bih je proterao kroz obale i preko skladova. ma ne bi mogao ni da je okrenem a da me bar dvojica ne tuze sudu sto sam im zakacio bagremce
cicimoric je napisao(la):Ide Laverda jako lepo u sta nisam ni sumnjao. Svaki savremeni kombajn je dobar i ima veliki ucinak, razlike su samo u nijansama. Kome se sta vise svidja ili ko sta moze sebi da priusti to kupuje.
Zelim ti sve najbolje u vezi kombajna i da imas puno posla da bez problema mozes da placas rate a i da zaradis koji dinar.
mali_lala je napisao(la):Sve je to lepo ali je tiha muzika![]()