KWS hibridi

I ja sejem kvs zadnjh 5-6 godina i zadovoljan sam rodom upoređujući sa komšijskim od drugih kuća. Nego sam skeptičan i počinjem da sumnjam da nas prave budalama i povećavaju cenu. U repelent protiv ptica 50% da poverujem jer ja ne osetim nikakav miris kad otvorim vreću. Ajd imam lošija čula od životinja. A gnojivo-đubrivo, kako to? Zalepljeno za semenku pa ga kiša spira ispod zrna i klica ga koristi ili koja je tu priča?

Tako je kashmir ,hypolito oltenio i giro extra prošle godine da tim da se kashmir malo istako u suši a sve godine prije hypolito obarao rekorde

Kashmir I hipolito,kako su se pokazali sto se tice vetra,dali padaju?
evo moj popis gde sam usluzno skido drugaru 2023 kad je bila ona oluja koja nosila krovove po 100m i pomeni je ta najmerodavnija godina sto se tice polega i primnosa u polegu.sve sa iste njive druze.svi su polegli a de nece kad je vetar nosio krovove kuce i jos oko te parcele sve strnjaci u krugu 1,5km.kashmir prvi na udaru vetra bio prinos 46m p9911 21m
dkc5016 24m al ja sam ubeden da jetu bilo oko30m jer kad je kisa pala i sabila kukurzovimnuu tu de je bio dkc5016 i 5092 zutilo se njiva od popadalih klipova kukurza.
dkc5092 12m.
p0217 12m.
carioca 13m. ovde jako puno nismo uspeli da uopce pokupimno stabljiku kolkoje ovaj bio zalepen u zemlju.skoro isto zalepeni za zemlju p0217 i carioca
os378 43m
gloriet 35m
don juan 38m
advisio 43m.al tusu mi lanci jako padali i bar 10x sam silazio i odstopavo heder
ta beleska stoji u radioni od2023 kao moj posdsetnik ak razmisljam da sejem opet dkc pionir.dkc nijedan hibrid nije za oluje ijake vetrove jer probelm je sto mu klipovi lako ispadaju cim ga heder takmne.sve sa iste njive na tabli od skoro 10hektra.svakog drugar posejao 1hektar.od tad u selu i okolici neznam jel posejano u zadnje dve godine 20hektra pod pionirom i dkcm ovde

Nazad
Vrh