Darko Dren
Član
Kod mene ove godine Konfites, Kashmir i Kolegas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega suvo je i kod nas u Južnom Banatu, nije dugo padala prava kiša pšenice se suše, ovo što vidiš je sejano 15.aprila a 14.aprila je palo 5 litara kiše pa se malo crni iza setve, a priprema zemljišta za setvu je rađena dve nedelje pre setve.Kakva je ovo zemlja ne mogu da verujem, odakle ovolika vlaga
Nema tako su mi doneli. A ja iz Kws najviše cenim Konfites.Nema konfitesa i kolumbarisa?
Imali smo kišu ove godine u svakom momentu kada je trebala i u optimalnim količinama. Tako je bilo i prošle i pretprošle. Sve uradim što je neophodno ali ako Onaj odozgo ne da, sve je uzalud. Poznato mi je da mnogi regioni Srbije imali sušu. Vaša klima je generalno aridnija a zemljišta su vam kvalitetnija jer nema toliko ispiranja kao kod nas .Kolega svaka cast za prinose, dodjemi da se nebavim vise poljoprivredom kad vidim te vase rezultate.