Imam 2 Imt-558 traktora Jedan je kupljen Nov davne 1979,A drugi 2010 Pred oranje!
Na ovom iz 79,Bili su sledeci problemi:Izbrazdana Caura je pukla,Davne 1999 Je otvaran na Pola zbog loseg pritiska ulja,Sumljali smo na radilicu ali je ustvari crkla Uljana pumpa Mi predpostavljamo da je crkla zato sto ulje nije menjano na vreme,Jer tih godina nije moglo da se kupi!,I skidane su cizme Zbog kocnica Ulazila je voda i zapekao je sistem,Do sada ima preko 7500 Radnih casova I nepokazuje znake zamora,Radjena komplet instalacija pre 2 godine,I tapaciran je prosle godine,Rukavac je propao i glavcina snjim(Desni taj je tocak uvek u brazdi
)I to nameravam da zamenim uskoro
Ovaj drugi,Kupljen Sipano ulje u bocnim reduktorima(ako je imao 2 deci(Pametni su trgovci
)) Zakacen 757 plug i orano preko 7 lanaca snjime,Termostat je bio los pa se oralo bez njega Inace bez problema,Kupijo sam drugu kabinu Fabricku za 558 Staru sam prodao I bas sada je sredjujem,pre toga Skidane Cizme Propali semerinzi I ulje je doslo do Lamele kocione,Tako da od kocenja nije bilo nista.
Mozda sam malo isao u Off izvinite