Kupus -- opšta tema

Vidim po fb grupama spominje se neka cena od 60 do 80 na veliko. Ima li ko neke informacije da li se stvarno trguje po tim cenama?

Od prošle godine ....uu kad je to bilo i zaboravio sam.
Nećeš valjda u Futog a imaš ispred "nosa"
Nisam video poruku do sada . Pa u Futogu ima registrovanih proizvodjaca pravog futoskog kupusa . U okolini ga nema koliko zna . Sadi se samo bravo , potomak i srpski melez . Ako znas nekog ko ima futoskog kod tebe pusti mi u PP poruku pa cu da dodjem do Crepaje da ga pazarim 👍

Jel završili rasadjivanje?Ja ću tek u ponedeljak.Preključeodlučio da posejem 1 kj,juče nabavio rasad Bravo.Sutra pripremim i u ponedeljak rasadjujem.

Koliko si platio rasadu za 1kj?
Kontenerska rasada ili čupana rasada?
Taj će stići jako kasno. Pogotovo što je bravo.

Drugu turu smo rasadili još pre više od 2 nedelje. A prva tura još dosta ranije. Već se raširio na preko 30-35cm u prečniku.

Posadio sam blizu hektar kupusa Potomak i karfiola oko 2000 struka i brokolija oko1000 struka...zanima me jel neko od kolega koristio preparat Lontrel. Vidim u Hrvatskoj ga primenjuju ali stalno govore u belom kupusu...sta im je beli kupus ...Ako je neko koristio Lontrel molio bih ga da iznese iskustva i sme li da se koristi i u karfiolu i brokoliju i da li ostavlja neke posledice po kupus.Hvala unapred.

Nazad
Vrh