Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plastiku ne uzimaj sva se posle par godina deformise bolje skupi pare i uzmi celicnu konstrukcijupemanapemani je napisao(la):Da li neko ima iskustva sa plastičnom konstrukcijom plastenika? Ispada da su duplo jeftinija investicija od plastenika sa čeličnom konstrukcijom. Također, još nisam naišao na firmu, ili pojedinca, koji nude ove plastenike sa bočnim otvorima.
Ja imam loše iskustvo sa plastičnim lukovima. Grčki najlon sa garancijom od 6 sezona izgorio je na lukovima za 3 mjeseca. A najlon od firme Drvoplast izdrži 6-7 mjeseci.pemanapemani je napisao(la):Da li neko ima iskustva sa plastičnom konstrukcijom plastenika? Ispada da su duplo jeftinija investicija od plastenika sa čeličnom konstrukcijom. Također, još nisam naišao na firmu, ili pojedinca, koji nude ove plastenike sa bočnim otvorima.
Kog proizvodjaca je folija?Miladin je napisao(la):Ja imam 10 plastenika, grčki najlon, stari su 3 i 4 g, ali su odmah posle postavljanja počeli da se cijepaju na ulazima u plastenik po ivicama fabričkog motanja, dali neko zna odakle ta pojava.![]()