kupina ovo ono
Član
Е сада колега зашто залажење у приватност? Па зар је цена битна када човек лепо каже да не може да се прода?Po kojoj ceni je prodajes?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Е сада колега зашто залажење у приватност? Па зар је цена битна када човек лепо каже да не може да се прода?Po kojoj ceni je prodajes?
Cujem pozitivne komentare o ceni za ovu godinu, obicno sto se suska tako i bude, predhodne dve godine govorilo se preko cele godine o losoj ceni i bese losa.. Pu pu pu ne ponovilo see sad koja je dobra cena za ovu god sa obzirom da su iza nas dve cenovno veoma lose, znaci moralo bi biti nerealno visoka cena da bi se izbalansiralo... Ja licno mislim da ce start biti oko 70 din pa u zavisnosti od kolicina cena ce ici na gore...
Ја на овом форуму негде прочитао прошле године да ако цена крене са 70 да ће касније падати а ако крене са 80 да ће касније ићи на горе. Е прошле године је бар у Трстенику и околини кренуло са 65- 70 а завршило упола од почетне. Е сада како ће бити ........ Надам се много боље јер би реално требало бити много боље.
Ја на овом форуму негде прочитао прошле године да ако цена крене са 70 да ће касније падати а ако крене са 80 да ће касније ићи на горе. Е прошле године је бар у Трстенику и околини кренуло са 65- 70 а завршило упола од почетне. Е сада како ће бити ........ Надам се много боље јер би реално требало бити много боље.
Kod mene npr 2015 god pocetna cena bila 70din izasla na 120 i pri kraju pala na 80, bio prosek stotinak dinara... U principu tu pravila nema, a cim se prica pozitivno nece biti losa cena vec nesto koliko toliko normalno, jer kad se pricalo o niskoj ceni punim hladnjacama itd bese losa cena...
Ја се искрено надам да ће цена бити добра и радим као да ће цена бити добра. Слажем се да нема правила. Сећам се једне године када су откупљивачи тражили и оне зелене купине. оне које нису стигле до јесени да сазре и плаћали их солидно. Не желим да се сећам лоших година јер што је лоше нека остане иза нас. Са друге стране и коришћењем мрежа, заливањем, прихраном и тд. постижу се и квалитетнији производи те цена треба и то да прати.
Kolko si bacio kana ja ureu saku po cokotu
Čemu toliki KAN.Napravićeš veću štetu nego korist.Otprilike isto,stim sto mi je ovo drugi put.Prvi put sam bacio kad je pocela da lista,i planiram jos jednom oko prvog juna.Negde sam citao da se KAN baca do 1 juna, posle toga ne...