Kupina 2015.Cena,radovi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
juce brano 60 gajbi,ostecenja posle branja od sunca jedno 5- 10 posto sa zapadne strane,tako da je podnosljivo stanje.

Ovo se zove klasicna pljacka.Ovde Cacanka 70 dinara,a u Trsteniku koji je 80 km udaljen odavde 107 dinara.

Neka prosecan otkupljivac otkupi tonu za vece i odveze do Trstenika zaradio je 37 hiljada.
Troskovi puta maksimalno 5 hiljada znaci u dzepu ostane 32 hiljade.
Za jedno vece .
Sitnica.

Nikad mi se do sada nije desilo da počnem berbu sa 5 gajbica, a posle dva dana 45 (tornfri). Nekako se to lagano povećavalo do nekog maksimuma i onda polako opadalo. Biće ovo kratka berba

Ovo se zove klasicna pljacka.Ovde Cacanka 70 dinara,a u Trsteniku koji je 80 km udaljen odavde 107 dinara.

Neka prosecan otkupljivac otkupi tonu za vece i odveze do Trstenika zaradio je 37 hiljada.
Troskovi puta maksimalno 5 hiljada znaci u dzepu ostane 32 hiljade.
Za jedno vece .
Sitnica.
nije pljacka,zasto ne vozis u ts ako imas kupine verovatno imas dnevno najmanje 200kg,tad vozi i ti u ts a do tad daj tu. Ja nikad ne dajem prekupcima vec vozim u hladnjacu gde procenim da treba, i po tih 80km sam vozio.stavi na papir pa racunaj

Pljačka treceg rajha! Ljudi,pričajte cene u vasem kraju. Kod mene 70

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока

Danas skocila cena kupine sa jucerasnjih 70 na danasnjih 90dinara!Polako cena ide gore:osmeh:.
Juce 3. branje 103kg a danas nastavili u drugom kupinjaku isto 3. branje oko 65kg. Roda ima vise nego prosle godine, ali zato nema kise da se plod lepo nalije, pa smo opet danas zalili 1 kupinjak, a drugi ce mo sutra(uhvatio nas mrak a i krenuli komarci da se ujedaju). Svaki struk je dobio 50-60l vode:ppozdrav:.

Mi smo imali prvo branje u velikoj njivi 55 gajbi, pa posle četiri dana 116, pa juče peti dan poneli smo 300 praznih gajbi misleći da je previše, a na kraju smo završili sa 650 gajbi. Zri zbog zalivanja i visokih temperatura, odlična je. Cena ista za čačanku, 90 dinara, a tornfri je 120 od juče.

Mi smo imali prvo branje u velikoj njivi 55 gajbi, pa posle četiri dana 116, pa juče peti dan poneli smo 300 praznih gajbi misleći da je previše, a na kraju smo završili sa 650 gajbi. Zri zbog zalivanja i visokih temperatura, odlična je. Cena ista za čačanku, 90 dinara, a tornfri je 120 od juče.
I kod mene zri veoma brzo. Kao sto sam napisao bice ovo kratka berba. Bolje i tako nego da ostane neuzrelih. Inace ozegotina vise nema.Izgleda da se navikla na ove temperature. Doduse motor radi po ceo dan. Kvalitet ekstra.

I kod mene zri veoma brzo. Kao sto sam napisao bice ovo kratka berba. Bolje i tako nego da ostane neuzrelih. Inace ozegotina vise nema.Izgleda da se navikla na ove temperature. Doduse motor radi po ceo dan. Kvalitet ekstra.
Sad kako je zrenje ubrzano, potrebna joj je samo voda.Ona sto je juce brana, vec sada ima bas dosta zrelih. Branje svaki 3. dan. Prosle godine smo brali do 10.-15. Septembra, a sad ce se izgleda berba zavrsiti oko 15. Avgusta.
Jelena, svak cast za tu kolicinu. Verovatno ni povrsina nije mala:osmeh:.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh