Kupina 2015.Cena,radovi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas je kod nas 80 cacanka , 110 tornfri. Mada po meni ta razlika je ogromna i cisto prose......

Danas odradjena prva berba Cacanke
Tornfri nece biti za berbu, ako prezivi naravno, jos najmanje 10 do 15 dana
Cena i dalje mizerna Cacanka 70 dinara

danas je kod nas 80 cacanka , 110 tornfri. Mada po meni ta razlika je ogromna i cisto prose......
Код мене је Торнфри дупло крупнија од Чачанке, а још и ако је скупља.. онда нема дилеме која сорта је боља за мој крај.

Danas bilo prvo branje. Kako nismo svi mogli da beremo, obrali samo 1 kupinjak i zapoceli drugi(ima po koja ali bice tek za sledece branje). Nabralo se 60kg. Na kraju smo zalili oba kupinjaka, nekih 10ak ari sa 20 000l vode. Sve vukli vatrogasna creva 2" pa od struka do struka:osmeh:. KUpina je puno bolja nego prosle godine. Dosta je krupnija, sladja a i lakse se bere. Po potrebi opet je malo natopiti.
@ Jelena M, da li vi vozite do hladnjace ili otkupljivac dolazi kod Vas? Kod nas placa 70din sve. Izgleda ne pravi razliku Tornfri li Cacanka:sta:

Kod nas otprilike max 1% ima mrezu i sistem za navidnjavanje, tako da posle ovih tropskih dana bice kupine za malo soka

Au Deki tebe izgleda potkacilo sunce,cim si tako veseo:osmeh:

Od srede krece i fenirajuci vetar,tako da su ozegotine zagarantovane.

Na cenu od 70 dinara,mogu da primaju i papir na kome pise kupina.

Sto rece ovaj gore,za sok bi trebalo da ima,a mozda se nakupi i za slatko

Au Deki tebe izgleda potkacilo sunce,cim si tako veseo:osmeh:

Od srede krece i fenirajuci vetar,tako da su ozegotine zagarantovane.

Na cenu od 70 dinara,mogu da primaju i papir na kome pise kupina.

Sto rece ovaj gore,za sok bi trebalo da ima,a mozda se nakupi i za slatko
Nece one da dozive sredu. Kao sto sam napisao,danas smo obrali sve do 11 sati i nije bilo ozegotina. Malopre sam bio da obidjem kupinjak i imao sam sta da vidim .Katastrofa od ozegotina na zapadnoj strani.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh