Kunići - literatura

ma vidis da je uzbekistanac....prosipa pamet kao da je izmislio kunicarstvo...bolje nama bez njega,veruj mi....
 
To sto nudi je prodavanje tople vode, sve se moze skinuti sa neta i neplacas nikom nista. Samo malo da si sposoban i imas dabe. Momak prodaje Markove konake. Obidi ga u sirokom luku. Kanda su to njegovi tajni patenti.
 
Ta moja poruka sa linkom je bila odgovor na poruku koja je sada izbrisana. Nije mi bila namera da kupujem samo sam konstatovao nelogicnost koriscenja neta za reklamu a onda komplikovanije i skuplje vrsiti distribuciju sadrzaja.

nvm... life goes on :ppozdrav:
 
http://ifile.it/ouihcd8 Uzgoj kunica - Roman Kopanjski

Kad otvorite link treba da kliknete na dugme Request download ticket tada se ucita ponovo stranica zatim kliknes na dugme Download i onda skida izabranu knjigu.

Bibliotekareva verzija koju sam isfiltrirao kako bi se bolje videlo. Stavio 2 strane na 1nom listu zgodnije ako neko hoce da odstampa knjigu. Kvalitet bolji u odnosu na prvobitni ali ipak nije savrseno. Moze da posluzi, sadrzina knjige je dosta dobra.
Za dobar kvalitet knjige jedino da je neko ponovo skenira ali ovog puta sa malo vise paznje. :D
 
Hvala kopajko, onu Bibliotekarovu sam već počeo čitati, ali ću nastaviti čitati ovu. Bibliotekar, bez uvrede ali kopajko se potrudio i isplati se downloadati njegovu verziju, ljepše se vidi. :D
Pozdrav
 
Hvala prvo Bibliotekaru jer da njega nije bilo ni ja ne bi bio u mogucnosti da je popravim koliko je moglo da se popravi jer se vidi da je na brzinu skenirano. Najvaznije je da je literatura dostupna ljudima makar i malo losija kopija bila. Ko hoce da uci omoguceno mu je. :ppozdrav:
 
Evo dve interesantne i zanimljive knjige kao promotivni matrijal ako vam se svidjaju potrazite ih u knizarama :ppozdrav:
Odlicno skenirano pa stoga su malo glomazniji fajlovi.

Antun Grujic - Kunicarstvo http://ifile.it/b2clvg5
Ferenc Sili - Kunic http://ifile.it/y6rbo4c

Kad otvorite link treba da kliknete na dugme Request download ticket tada se ucita ponovo stranica zatim kliknes na dugme Download i onda skida izabranu knjigu.
 
Da se dodeljuje neka nagrada za inovaciju,zalaganje,entuzijazam Kopajko bio bi predložen s moje strane
 
Sta cete mlad perspektivan buducnost je predamnom :haha: Mlad sa tri banke uskoro al ajd ... :haha:
Salim se malo hvala drugari na lajkovanju i samo vi proucavajte kunice pa da se pisemo na forumu :ppozdrav:
 
Ja sam sve dalje i dalje od tridesetih,ha-ha,al ne marim!Knjiga Antona Gjurića "Kunićarstvo"izdata još 85-te je još uvek moja BIBLIJA kunićarstva! Svaka čast,Kopajko!!!
 
Szeki potpuno si u pravu. Ja sam sinoć skinuo Kunićarstvo Antona Grujića posle poruke Petla i nisam stigao još da pročitam već samo da prelistam i ,,zapamtio'' sam ga u kompu pod imenom Biblija kunićarstva.
 
@ szeki-telep

LEKTIRA!!! Jer mu to dode kao domaci zadatak. ili onako knjigu pod jastuk pa sto zapamtis dobro a sto ne zapamtis to nisi ni znao.
 
peto1 je napisao(la):
@ szeki-telep

LEKTIRA!!! Jer mu to dode kao domaci zadatak. ili onako knjigu pod jastuk pa sto zapamtis dobro a sto ne zapamtis to nisi ni znao.
JB mi se kako se zove"!!!To se čita i uči(može i u snu)!!Kome je do kunićarstva,znaće ga napamet ko pesmicu!
 
Nazad
Vrh