Druškan
Član
Kako si zadovoljan sa Berkom? Jel ima neke mane koje si uočio?Evo berko![]()
![]()
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Vidim kod tebe nema točkova koji se montiraju sa prednje strane grede, da bi mogla hidraulika da se rastereti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si zadovoljan sa Berkom? Jel ima neke mane koje si uočio?Evo berko![]()
![]()
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Kako si zadovoljan sa Berkom? Jel ima neke mane koje si uočio?
Vidim kod tebe nema točkova koji se montiraju sa prednje strane grede, da bi mogla hidraulika da se rastereti.
Odmah da ti kazem da tesko da ces naci tu cev...ja sam pre 4 godine radio 4 reda na 6 i nisam uspeo...na kraju sam sekao gredu od dvorednog i prepravio...obrati paznju da nastavke dobro ucentriras,da ti baterije kasnije u radu ne beze u stranu...ploce na preklopu radi od bar 10mm matrijala,a kroz sarke da prolazi 12-14 mm osovina.ima slika moja u temi.Trebala bi mi cev 90x90 debljine 6 mm a duzine 1400 mm.Hoću da prepravim cetvororedni IMT u šestoredni preklopivi. Prilikomove prepravke na čega posebno treba obratiti pažnju.
Trebala bi mi cev 90x90 debljine 6 mm a duzine 1400 mm.Hoću da prepravim cetvororedni IMT u šestoredni preklopivi. Prilikomove prepravke na čega posebno treba obratiti pažnju.