jbrtka
Član
jeste,ako radis 10jutara godisnje...Sledeci put kada se to pohaba kod nas ce verovatno izaci u prodaju neki model koji leti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jeste,ako radis 10jutara godisnje...Sledeci put kada se to pohaba kod nas ce verovatno izaci u prodaju neki model koji leti.
Na koji nacin preporucujes remontSad bas radim jedan na te matice.Te matice su obicna glupost,dzabe ga ti stezes aksijalno,kad se on potrosi na caurama i osovini,ovako kad se doteze da se kao smanji luft,samo se unistdd svi flahovi koji drze bateriju,pa sledeci put nema opravke.
U postojeću gredu koja je 60x60 smo ubacili cev 50x50.Da li će biti dovoljno ?Kolega kiraj za podizanje krila može i opruga da pomogne ali neznam ta greda kako će se ponašati na krilima sa dve baterije, mislim da je ona malo slaba, tupanjac stavlja jače grede kad se dižu po 2 ili 3 baterije sa strane.
Samo smo probušili.Jesi stavio neke piskle gde prolazi osovinica,gde se rotira greda ili samo probusio rupe?
Ja imam sa jednom baterijom na sklapanje i to nekako ide, te grede su malo mekane, dobro je što ste ubacili cev u cev ali ako cev landara unutra (treba na tesno) onda baš nije dobro, izbuši spoljnu cev na par mesta i zavarte jednu za drugu i poravnaš i zafarbaš.Ne znam šta da kažem .Kod nas je od 93 i nikakvih problema nismo imali .Juče gledam kod prijatelja ,nov četvoredni na preklop ima jaču gredu .
Pre desetak godina je šurak proširio sa 4 na 6 redi ,samo zadnje baterije preklapa ,radi bez problema.
Ne bi trebalo da landara .Deo što se preklapa je "provaren" na spojeve i zavaren na krajeve.U središnji deo treba da ubacimo cev ,tu planiramo da bušimo i varimo.Ja imam sa jednom baterijom na sklapanje i to nekako ide, te grede su malo mekane, dobro je što ste ubacili cev u cev ali ako cev landara unutra (treba na tesno) onda baš nije dobro, izbuši spoljnu cev na par mesta i zavarte jednu za drugu i poravnaš i zafarbaš.