Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nismo u temi, mase vise nema, nema zasad ni korova, a soja sto je izasla izasla, uopste nisam odusevljen. Nikla je tek posle 20 dana i 60L kise i to 50%. To je tema za analizu, izglda je raz jako zedna u tom periodu.
Kod mene je ista situacija u kukuruzima. A postrni kukuruz je najlosiji pored suncokreta, dok je pored kukuruza dosta dobar.Na mojim njivama imam četiri krajnja reda kukuruza pored komšijskih pšenica, tri puta su manji kukuruzi u njima nego u ostatku njive. Ali ih bar ima, a red soje pored komšijske uljane repice je nikao max 20%. Mislim da je repica najnepovoljniji susedni usev, popije svu vodu...
Ne,jako su se dobro pokazali.Par drugara ih imaju.Po meni Berko izgleda korektno.Masivan,lezaji na klackalicama ali,nisu nesto zastupljeni.Bio je povoljniji od ostalih a nema neke drastične razlike od ostalih a ima koji su sa istom opremom i duplo skuplji. A šta im fali jel imaju neke greške?
kolege za koliko moze da se nadje spartac sa dozerima za djubre IMT ali u dobrom stanju da bude?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk