Kukuruzni adapter za kombajn

Jel zna neko gde se moze nabaviti pumpica sa podmazivanje ili slavina

b79380c40eca2d862855afff15617248.jpg

I da li je kupovao neko one gume sto stoje na kljunovima sto sprecavaju da klip ispadne dole. Trouglovi. Ili da sam isecem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zoki idi na autootpad i traži boce od brisača ili antifriza (zastavine) i montiraš je iznad te slavinice i prirodnim padom ide do tog dozatora a dozator podesiš da kaplje i posle na slavini ispod puštaš i zavrćeš na njivi. što se tiče tih guma na kljunovima ja ih nemam i nevidim neku potrebu za tim, u poleglom usevu čak i smetaju.

Zoki idi na autootpad i traži boce od brisača ili antifriza (zastavine) i montiraš je iznad te slavinice i prirodnim padom ide do tog dozatora a dozator podesiš da kaplje i posle na slavini ispod puštaš i zavrćeš na njivi. što se tiče tih guma na kljunovima ja ih nemam i nevidim neku potrebu za tim, u poleglom usevu čak i smetaju.

Resio sam vec boce od brisaca nego mi druga slavina nije kompletna pa sam hteo da resim to. A mozda nesto uspem i da nabudzim. Fali samo taj gornji deo sto se zavrce

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koji adapter?
Ima neka stranica na fb, delovi za kuk adaptere, uglavnom strane, probaj tamo

Што не видиш код Бртке он прави резервне делове за скоро све адаптере. Скоро је качио на вибер групи рекламу.

Planiram ugradnju tarupa na zmaj 4 reda, koga preporucujete da radi kvalitetno?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Druga ugradjena secka od Brtke je bila na mom zmaju, jos su bila livena kicista od otkidačkih valjaka. Niti jedan problem nije bio a ugradjena je 2009 cini mi se, da sam samo 2 godine vozio bez sečke. Odmah sam verovao u tog momka 😁

Nazad
Vrh