Onda bolje da drobi, samo da ne bude vlage.pa ove mislis da nece drobiti zrno, ako drobi opet niska vlaga
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda bolje da drobi, samo da ne bude vlage.pa ove mislis da nece drobiti zrno, ako drobi opet niska vlaga
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
To je kod mene pre neki dan pokidao 2 puta varijatorski remen....zaribala osovina...Danas opet defekat,"ode lezaj" na onoj maloj remenici koja dobija pogon sa ove velike pa salje na tarup i oklagije. Dodjem kuci rasklopim,kad ono nije lezaj vec je lezaj zajeo meso na remenici i dobio lufta. Nova ta dvozilna remenica stavljena pre 3 godine(a ona pre nje bila fabricka iz 89 godine) odprilike maksimalno pokosila 150k.j...e moja mala privredo i kvalitetu delova.
Imam ja tabelu kod kuce na adapteru. Slikacu cim budem tamo.Dali neko zna koliko obrtaja treba da ima geringhoff pca tj onaj sa jednom burgijom i fiksnim nozevima? Treba da pravim kacenje i pogon pa neznam koliku remenicu da stavim. Hvala
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Lako je izracunati kad ti moderator da formulu.Ako nekog interesuje za kapela je od510-540 obČlan Dejaa zna da izračuna prenosne odnose pa ako vam zatreba obratite mu se.
Hvala puno, mene zanima, ja imam Capello na claas-u mega, a prethodno ga nosio new holand. To se meri na kardansko vratilo? Posto ja imam iza kardana dve brzine (dva lancanika).Lako je izracunati kad ti moderator da formulu.Ako nekog interesuje za kapela je od510-540 ob
Meris gonjeni.Na pogonou imas 750 uvekHvala puno, mene zanima, ja imam Capello na claas-u mega, a prethodno ga nosio new holand. To se meri na kardansko vratilo? Posto ja imam iza kardana dve brzine (dva lancanika).
Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока