Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hrnciar je napisao(la):Koliko para capello?Ako nije tajna
meshter je napisao(la):pidikanac nije problem da li troredni adapter pase na univerzala, to se moze resiti, vec je problem razmak prednjih tockova koji odgovara za 4 reda.Sa manjim adapterom verovatno bi tockovi gazili po neobranom redu kukuruza.
Jeste Matiću to je tajMatić je napisao(la):Ček,jeste li vi Ganga bili jedne nedelje u emisiji Znanje na poklon?Čini mi se da sam zapamtio ovaj kombajn,Mahindru traktor...
Hvala po ugledu na starije ? i one koje slušam savetima kao vas. A jesi video što imam farbara tako je dobar da me farba i bez farbe. Pozdrav veliki prijatelju.panonstib je napisao(la):Lepo ste ga skockali svaka čast
Nebih znao ko ima za prodaju ovakav adapter ali ako slučajno čujem obavestiću te o tome.tesin je napisao(la):GANGA
jeli znas da li ima neko mozda da proda zmajev adapter kao tvoj??
pa jel ga ti vidis?rile je napisao(la):@Kiraj
Neka je sa srecom i da ti dugo sluzi. Kako se krecu cene takvim adapterima? Da li ima secku?