DA nema kojim slucajem neki dvoredni?Ili neko mozda zna gde ima neki dvoredni?imas ih kod ace u klenku.ja danas bio.ima ih 10 najmanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DA nema kojim slucajem neki dvoredni?Ili neko mozda zna gde ima neki dvoredni?imas ih kod ace u klenku.ja danas bio.ima ih 10 najmanje.
Jel moze broj od Ace.?
nema nista za suncokret.bar ja ih nisam video a nijedan nije bio kuci ,ni aca ni lale.Jesi li našao šta za tebe?
nazovi acu ,pitaj ,mozda ga ima il moze da ga nabavi.ja nisam video nijednog 2 reda.jel nemozes od nekog dvorednog beraca da ga preradis?DA nema kojim slucajem neki dvoredni?Ili neko mozda zna gde ima neki dvoredni?
Pa mogu da ga preradim ali,sve to oduzima vreme i zivce.Novac takodje.nazovi acu ,pitaj ,mozda ga ima il moze da ga nabavi.ja nisam video nijednog 2 reda.jel nemozes od nekog dvorednog beraca da ga preradis?
Jer imam mali kombajn ulaz 80cm idealan za nase seoske puteve a za njega idu dve vrste.Nikad mi nije bilo potrebno da vrsem kukuruz sejao sam samo suncokret i psenicu ali,revoltiran cenom prosle godine ove sam sve posejao kukuruz.Za 20h po 80e da platim to je 1600e a toliko kosta i adapter i budem svoj gazda.A,ima malo vise od 20..Zasto trazis bas dvoredni uredjaj.
I kod mene je zitni 2.60cmKoja je sirina zitnog hedera kod tebe ?
Kod mene je ulaz na konzulu 100cm i imam adapter 3reda , radimo vec godinama tako , nekad bude problema sa kapacitetom bunkera , vozim 3 pa 2 nazad ..
Zitni mi je 2.6m tu bih voleo kad bih mogao da zamenim za veci od 3.1 ili 3.6m
Zmaj ima veci precnik bubnja.A ako stavim veci sto rece Nikola problem ce biti u bunkeru.Na 142 ulaz je 100 a radi sa 4 reda tako da 80 ide sa tri bez problema.
Kanacki
Okaci mu 3 reda slobodno,sta ces sa 2,problem naci a i ako se malo nakrene od necega izgazices redove,ma svasta nesto...
Kad su dobri kuruzi ne moze da obidje krug u pravoj duzi,j...e ga bunker,mali.
To ove godine nece biti problem.
Cveja
Sa dva reda nikako neces moci da proseces njivu a moraces to nekad da radis.
Kad mali ZMAJ (132, 133, 135) sa jos manjim bubnjem nosi i radi sa adapterom 3 reda, sto ne bi mogao i ClaasJa se malo bojim da li ce hidraulika izdrazati tri vrste.Ipak nije to neki kombajn za ucinke i novije generacije sa vecim kapacitetom pumpe.
- - - - - - - - - -
Evo ga jedan bas kakav mi treba.No,nalazi se u Hrvackoj i cena na oglasu je 2400e malo puno.a,i ne vidim da li ima secku.Neznam da li ima neki clan foruma iz Hrvacke koji je u blizini Novomgradu Podravskom pa da pogleda.