Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej koliko vidim noževi po meni stoje dobro i pokrivaju lepo zadatu širinu zahvata čak i imaju i preklop što tako i treba, ja mislim da je problem u stabli kukuruza koja kad se tarupira je mahom prezrela( normalno pošto se čeka idealna vlaga klipa) i tako suva ona je dosta sklona padanju tj nedaje otpor prilikom tarupiranja kao zelenija biljka kao kod berbe koja je teža za tarupiranje .Ovo se dešava i na adapterima novije generacije sa roto tarupima a ponaročito kad je biljka manja i prezrela a dešava se i kod berača iako oni idu 2-3 puta sporije od kombaja tako da mislim da nije problem samo do tarupa već i do biljke a mislim da će ove godine taj problem biti još većipošto je kukuruz dosta manji i slabiji na stabli i lako pada pa ga tarup hvata pod kosim uglom i samo ga ošiša.Nadam se da si shvatio šta sam hteo da ti kažem a i ti tarupi nemogu da stignu da potarupiraju kao ovi nove generacije (rota disk,grickalice, roto tarup sa dva i tri noža) zbog brzine kretanja u vršidbi.
Jel to Slavka D. kombaj.
Razmislite malo pre davanja komentara.Ipak sa malo razmišljanja neće doći do upale mozga, a to je kod nas opasna bolest.
kukuruzni adapter budućnosti... Geringhoff