Juče počeli kod nas...Jel ima neko predstavu kad odprilike ce kukuruz biti za siliranje? I subotu idem na godisnji,pa se pribojavam da ne omasim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juče počeli kod nas...Jel ima neko predstavu kad odprilike ce kukuruz biti za siliranje? I subotu idem na godisnji,pa se pribojavam da ne omasim..
Lanac pokrece nozeve za secenje a ima 2 mala kardana sto idu do valjaka za uvlacenjeLepo sece Mengele ,to isto i ja radim samo sa elektricnom seckom.
Kakav je prenos kod 280-tice od kardana do mehanizma za secenje ,jel lanac ili kardansko vratilo?
Kakav je 412,imas neku sliku?Ja siliram p0412 sejan pocetkom aprila. Krecem u pinedeljak
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Kakav je 412,imas neku sliku?
Hvala. Naravno... Prvi put pocinjem da radim tu vrstu mixs tova pa cu slikati da moze da prati onaj koga interesuje. Do kraja meseca mi stize tura od 40kom teladi. Njih cu odmah probati da hranim po mixs obroku. Sad jos ucim pa ako neko radi sa miksericom tov junadi moze da podeli iskustva u temi tov junadi... znacilo bi mi. Hvala!Super,svaka cast,nadam se da ce biti neke slike kad stigne a i u radu
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока