Zoran Kostović
Član
Kolike su to parcele ako je i jednoredni kombajn prevelik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
![]()
![]()
![]()
![]()
Post je spojen: [time]1263394528[/time]_________________________________________________
prva silaza uradjena 1985 ili 6. i to je bilo u poluzatrpanoj rupi za pecenje cigle. posle toga uradjena prva jama za gazenje traktorom 12x4x2m na skarpu normalno. stane nekih oko 16 prikolica dvoosovinki. drugu okruglu sam kopao pre 5 god. dimenzije 4x3m. stane oko 8 ili 9 prikolica i nju pokrivam sa najmanje dva najlona i sipam vode ne bacam nista kad otvorim
@mbranko
Jel bilo ovde klipa?::namigivanje Deluje mi tek da je poceo da formira klip, masa je jako zelena i vlazna, vidi se po gumama. Ako ne unesete zemlju bice dobro, tj bice nesto. Vodite racuna o zemlji jer ako unesete buterne bakterije sa ovolikom vlaznoscu kvalitet ce biti jako sporan.
prikolica![]()
Svaka čast momci na odrađenom poslu a posebno na odabranoj muzici.PS. nisu li vam ovi kukuruzi malko prezreli za siliranje?
![]()
mbranko svaka čast,ovo je za sve pohvale,mašine su vam odlične jedino me interesuje ovaj kukuruz sa video snimka da nije malo prezrio dalije i on korišten odmah za ishranu,paje pušten da uzori i daliste pri sabijanju koristili vodu.