Kukuruz 2026

Hoce tako neki hibrid da se otkine i otpadne cim ga takne adapter, kod mene p0217 otpao stras boza

Jesu bili zasticeni insketicidom? Koji preparat, ili si ih ti zastitio mozda?
Fabricka dorada, nista dodatne doplate.
Znam da nine sve do agrotehnike,ima i Bogotehnike.
Ali sam pre par godina uzimao neku zemlju u zakup ima 5-10g sejao samo ZP, rasioac greskom razbacio 120kg/kj i tad je na toj njivi bilo da li 57 ili 62 po jutru. Sad je na toj istoj njivi jace djubrivo,opet ZP i slabini prinos. Tako da mozda za neke prinose kojih nema godinama treba 150+ ureje po jutru i skup sortinent, gust sklop...
Za ova vremena koja su sad sve preko 150kg/kj ureje i sklop ispod 22cm je bacanje para.
Dogodine vracam na staro 150 + 150 djubrivo i na 22cm setva.

Poslednja izmena:
Skinuli majsku setvu upravo.
Kws adonisio između 5 i 6 tona po kj.
9199a55dd123987c32988f957ea292d1.jpg
de9bf649439d512459635847e5b46324.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja danas radio njivu gdje mi je najbolja zemlja. Rijecni nanos ,tu suša nikad nije mogla ništa. Ove godine nemogu poznati . Odkad se pamti nikad tu nije bio losiji prinos. 2012 je bilo oko 7t po ha .
Nisam zavrsio niti mjerio al.odoka oko 4t po ha .

ovo ako oanzacih nekog onda on prima odmah poruku?
od gabrica,visnjevca itd

aj mi reci kako se gasi ovo da se poruka ne pojavljuje na gmail,telefon mi stalno javlja i sad me nervira to
negde u podesavanjima sigurno ali neznam gde

----------------------
Šaaalim se!
Idi na svoj profil tj na nalog (gore desno, tamo gde piše tvoj nick) i klikni na opšta podešavanja.Vidi tamo gde piše opcije sadržaja, e tamo odštikliraj primanje obaveštenja mejlom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh