Kukuruz 2026

Fudmud ja sam badavdzija ko ti pa cu da idem u komisije,vrsi i 10t ako hoces sta te Kosta

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ako si ti jaci ajd dodji ti kod mene da vidis koliko ima ako si bas toliko besan

Ja ne kevćem sa ove strane žice kako ti ne govoriš istinu, pa treba da se uverim.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pa sad ce bas neko da zapuca 300 km da vidi tvoj kukuruz,zabole ga sta ces ti da lupetas bio sam ja u Aradac kod cace neki godinu i video sam kolko ima sati

Poslednja izmena:
Pa sad ce bas neko da zapuca 300 km da vidi tvoj kukuruz,zabole ga sta ces ti da lupetas bio sam ja u Aradac kod cace neki godinu i video sam kolko ima sati

Nije tebi 300 km problem, ono plaćanje te boli, vidim ja. Kad ti nije bilo teško do Aradca skoknuti, što je problem sad do Zr?
Tačno znaš da nisi u pravu i da ćeš morati da platiš ako bi kojim čudom prihvatio izazov.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Danas zavrseno sa kukuruzom, obecavao je mnogo ali ga je toplotni talas presekao.Neverovatno kako je brzo izgoreo, redovi do asfalta kao da je brener radio.

Imao je padavina neki prosek je oko 40mm, kroz pocetak leta su ga drzale jutarnje rose.A onda kad je trebao da nalije dobio je po tamburi.

Prinos oko 3t/ha, znace se tacno kad se okruni.Najlosija njiva obran samo jedan red i odustali, loma ko u prici i ima da ostane na njivi jer nema ko rucno da obere sve i moba da se pravi samo ide u veci minus.

Jedna mala basta tu je drugar koji seje probno odradio jos sredinom aprila,al mala povrsina da je sve posejano tako rano pricali bi o 6t cak i vise.Ovako sejano pocetkom Maja.Definitivno od sad setva sto ranije u Apirlu.

Nazad
Vrh